Oproep De slimste mens: Martin Rombouts bedankt appspeler Heleen21, wie is dit?

Oproep De slimste mens: Martin Rombouts bedankt appspeler Heleen21, wie is dit?

In De slimste mens vertelt Martin Rombouts hoe het komt dat hij zo goed is in deze kennisquiz. Hij heeft namelijk heel veel in de app gespeeld, en kwam daar Heleen21 tegen. Dankzij deze mysterieuze appspeler heeft de schrijver veel en goed kunnen oefenen. Of was dit de gamenaam van Manuel Venderbos?

Bekijk de video's van De slimste mens hieronder. In de bovenste video doet Martin een oproep voor Heleen21.

De slimste mens is van maandag tot en met donderdag rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv.

Oproep <em>De slimste mens</em>: Martin Rombouts bedankt appspeler Heleen21, wie is dit? In De slimste mens vertelt Martin Rombouts hoe het komt dat hij zo goed is in deze kennisquiz. Hij heeft namelijk heel veel in de app gespeeld, en kwam daar Heleen21 tegen. Dankzij deze mysterieuze appspeler heeft de schrijver veel en goed kunnen oefenen. Of was dit de gamenaam van Manuel Venderbos? Bekijk de video's van De slimste mens hieronder. In de bovenste video doet Martin een oproep voor Heleen21. De slimste mens is van maandag tot en met donderdag rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv. Cabaretier Boban doet knappe imitatie van Stefano Keizers in De slimste mens (video) Bekijk deze video » De slimste mens: Maarten van Rossem had goede band met muis die later werd vermoord Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV