Een Jaar Van Je Leven: Mexx: 'Ik ben je slaaf niet Martin!'

Een Jaar Van Je Leven: Mexx: 'Ik ben je slaaf niet Martin!'

Maandag 16 januari 2023 om 17:51

Martin wil samen met Mexx voorbereid zijn voor de challenges. En dat betekent veel sporten, iets waar Mexx absoluut geen zin in heeft. "Ik heb toch al balletles gedaan, weet je hoe zwaar dat is? Ik ben pas drie uur wakker Martin, ik ben je slaaf niet!" Het lijkt erop dat Martin niet onder de indruk is van zijn Mexx.

Bekijk het fragment van Een Jaar Van Je Leven hieronder.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

<em>Een Jaar Van Je Leven</em>: Mexx: 'Ik ben je slaaf niet Martin!' Martin wil samen met Mexx voorbereid zijn voor de challenges. En dat betekent veel sporten, iets waar Mexx absoluut geen zin in heeft. "Ik heb toch al balletles gedaan, weet je hoe zwaar dat is? Ik ben pas drie uur wakker Martin, ik ben je slaaf niet!" Het lijkt erop dat Martin niet onder de indruk is van zijn Mexx. Bekijk het fragment van Een Jaar Van Je Leven hieronder. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Een Jaar Van Je Leven: geïrriteerde Erik steekt middelvinger op Bekijk deze video » Een Jaar Van Je Leven, of is het Wie is de mol?: Kim zegt niet wie de mol is Bekijk deze video » Een Jaar Van Je Leven: Kim in tranen door angst dat Jeffrey naar huis gaat Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's