Een Jaar Van Je Leven, of is het Wie is de mol?: Kim zegt niet wie de mol is

Een Jaar Van Je Leven, of is het Wie is de mol?: Kim zegt niet wie de mol is

Vrijdag 13 januari 2023 om 16:07

Wie naar Een Jaar Van Je Leven zal soms misschien even verward zijn. Zit je naar de realityserie te kijken of naar Wie is de mol? Kim zegt namelijk te weten wie de mol is binnen de groep en Marciano wil dolgraag weten wie. Hij vraagt van alles, maar ze laat weinig los. “Ik vind het vies”, is een van de weinige dingen die ze erover zegt.

Bekijk het fragment van Een Jaar Van Je Leven hieronder.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

<em>Een Jaar Van Je Leven</em>, of is het <em>Wie is de mol?</em>: Kim zegt niet wie de mol is Wie naar Een Jaar Van Je Leven zal soms misschien even verward zijn. Zit je naar de realityserie te kijken of naar Wie is de mol? Kim zegt namelijk te weten wie de mol is binnen de groep en Marciano wil dolgraag weten wie. Hij vraagt van alles, maar ze laat weinig los. “Ik vind het vies”, is een van de weinige dingen die ze erover zegt. Bekijk het fragment van Een Jaar Van Je Leven hieronder. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Een Jaar Van Je Leven: wat kan Sasha zich nog herinneren van zoen met Zoë? Bekijk deze video » Een Jaar Van Je Leven: geïrriteerde Erik steekt middelvinger op Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's