Tim Hofman in Op1: 'Mijn ego is nog niet klaar voor afscheid als BOOS-presentator

Tim Hofman in Op1: 'Mijn ego is nog niet klaar voor afscheid als BOOS-presentator

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 20 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Tim Hofman in <em>Op1</em>: 'Mijn ego is nog niet klaar voor afscheid als <em>BOOS</em>-presentator Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 20 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Tim Hofman is uitgeroepen tot journalist van het jaar voor de onthullingen van zijn Youtube-programma BOOS over seksueel grensoverschrijdend gedrag bij The Voice. In Op1 reageerde hij op deze prijs, en ook kwam het onderwerp feminisme aan bod. Hofman stelt dat het belangrijk is om ruimte te maken voor vrouwen. Is het mogelijk dat BOOS over een jaar door een vrouw wordt gepresenteerd? 'Ik heb daar weleens over nagedacht. Waar maak ik ruimte? Ik denk dat mijn ego daar misschien ook nog niet is.' Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Tim Hofman in Op1: 'Mijn ego is nog niet klaar voor afscheid als BOOS-presentator

Tim Hofman is uitgeroepen tot journalist van het jaar voor de onthullingen van zijn Youtube-programma BOOS over seksueel grensoverschrijdend gedrag bij The Voice. In Op1 reageerde hij op deze prijs, en ook kwam het onderwerp feminisme aan bod. Hofman stelt dat het belangrijk is om ruimte te maken voor vrouwen. Is het mogelijk dat BOOS over een jaar door een vrouw wordt gepresenteerd? 'Ik heb daar weleens over nagedacht. Waar maak ik ruimte? Ik denk dat mijn ego daar misschien ook nog niet is.'

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's