Op1: Tim Hofman is uitgeroepen tot journalist van het jaar gemist? | Gids.tv

Op1: Tim Hofman is uitgeroepen tot journalist van het jaar gemist?
Amusement

NPO 1
2023-01-20 22:16:00
Actueel

Uitzending van Op1 gemist?

Onderwerpen Op1 van vrijdag 20 januari

  • Tim Hofman is uitgeroepen tot journalist van het jaar voor de onthullingen van zijn Youtube-programma BOOS over seksueel grensoverschrijdend gedrag bij The Voice. Op het ontvangen van deze eervolle prijs reageert hij vanavond bij Op1.
  • Een hoop Nederlanders zien asielzoekers als een aanslag op de nationale identiteit. Dat terwijl vluchtelingen uit het verleden ons land juist hebben gemaakt tot wat het vandaag is. In het boek De Vluchtelingenrepubliek zetten 15 historici op een rij hoe de Nederlandse identiteit mede is vormgegeven door vluchtelingen.David de Boer is één van de schrijvers en vertelt er vanavond over samen met historicus Herman Pleij.
  • Een van ’s werelds grootste popartiesten doet Nederland na acht jaar weer aan: Madonna.Olcay Gulsen en voormalig TMF-vj Isabelle Brinkman komen vertellen over de grote successen en de impact van de zangeres. Wat kunnen de fans nog verwachten van de 64-jarige popdiva?
  • Het einde van het tepelverbod op Facebook en Instagram is in zicht. Topless foto’s zijn tot nu toe een groot taboe op beide platformen, maar de eigen raad van toezicht wil daar nu verandering in. Presentator Raïsha Zeegelaar en influencer Linda de Munck zijn te gast.
Bekijk deze aflevering van Op1 hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Op1

Op1 video's

Op1 TV-Nieuws