Wie is de Mol? aflevering 3 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Wie is de Mol? aflevering 3 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Wie is de Mol? aflevering 3 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Het is tijd voor de derde aflevering van Wie is de Mol?: gaan we, nu het spel verdergaat, wat meer van de acties van de Mol zien? Of houden de fanatieke kandidaten ook deze keer de Mol een beetje uit het zicht? Je ziet het zaterdag op NPO 1. Alle fragmenten uit deze uitzending Zaterdag in Wie is de Mol?: wie is de meester in misleiding? Bekijk deze video » Nieuwe aanwijzingen voor de mogelijke Mol (Wie is de Mol?) Bekijk deze video » QuadsSarah en Froukje zitten inmiddels in het afvallershotel. Met maar acht kandidaten gaat het spel dus verder. In de promo van de derde aflevering zien we onder meer een bijzonder spel op quads over een strand en een spel waarbij de kandidaten in winderig weer door een schip moeten struinen. Over Wie is de Mol?Dit jaar vind het seizoen van Wie is de Mol? plaats in het prachtige Zuid-Afrika. Het spelverloop is uiteraard hetzelfde als andere jaren: Met opdrachten proberen de kandidaten zoveel mogelijk geld te verdienen voor de pot. Maar één van hen is De Mol, een kandidaat die niet te vertrouwen is. Bekijk ook het overzicht van kandidaten van Wie is de Mol? 2023. Bekijk ook SPOILER: afvaller Wie is de Mol? Froukje: "Ik had een beetje liefdesverdriet" (RTL Boulevard) Bekijk deze video » Discussie in Wie is de Mol? over wie in welk busje gaat zitten: ‘Ranomi!’ Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Saturday 21 January 2023 om 21:38

Het is tijd voor de derde aflevering van Wie is de Mol?: gaan we, nu het spel verdergaat, wat meer van de acties van de Mol zien? Of houden de fanatieke kandidaten ook deze keer de Mol een beetje uit het zicht? Je ziet het zaterdag op NPO 1.

Quads
Sarah en Froukje zitten inmiddels in het afvallershotel. Met maar acht kandidaten gaat het spel dus verder. In de promo van de derde aflevering zien we onder meer een bijzonder spel op quads over een strand en een spel waarbij de kandidaten in winderig weer door een schip moeten struinen.

Over Wie is de Mol?
Dit jaar vind het seizoen van Wie is de Mol? plaats in het prachtige Zuid-Afrika. Het spelverloop is uiteraard hetzelfde als andere jaren: Met opdrachten proberen de kandidaten zoveel mogelijk geld te verdienen voor de pot. Maar één van hen is De Mol, een kandidaat die niet te vertrouwen is. Bekijk ook het overzicht van kandidaten van Wie is de Mol? 2023.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Wie is de Mol?

Actuele video's

Meer actuele video's