Johan Derksen over Johnny de Mol: 'Angela de Jong moet haar excuses aanbieden' (video)

Johan Derksen over Johnny de Mol: 'Angela de Jong moet haar excuses aanbieden' (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 20 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Johnny de Mol keerde vrijdagavond terug als presetator bij HLF8. Volgens Johan Derksen moeten alle media die hem 'kapot hebben geschreven' hun excuses aanbieden.

Lees verder onder de video.

Johan Derksen over Johnny de Mol: '<em>Angela de Jong</em> moet haar excuses aanbieden' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 20 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Johnny de Mol keerde vrijdagavond terug als presetator bij HLF8. Volgens Johan Derksen moeten alle media die hem 'kapot hebben geschreven' hun excuses aanbieden. Lees verder onder de video. Angela de JongVolgens Derksen is Angela de Jong een van die personen. 'Zij moet haar keutel intrekken'. Gelukkig is De Jong volgende week weer te gast in het praatprogramma van SBS6. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Kijkcijfers vrijdag: comeback Johnny de Mol zorgt voor verdubbeling kijkcijfers HLF8 Bekijk deze video »
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Angela de Jong
Volgens Derksen is Angela de Jong een van die personen. 'Zij moet haar keutel intrekken'. Gelukkig is De Jong volgende week weer te gast in het praatprogramma van SBS6.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Actuele video's

Meer actuele video's