Kijkcijfers vrijdag: comeback Johnny de Mol zorgt voor verdubbeling kijkcijfers HLF8

Kijkcijfers vrijdag: comeback Johnny de Mol zorgt voor verdubbeling kijkcijfers HLF8

Bekijk ook het volledige kijkcijferoverzicht van vrijdag 20 januari op Gids.tv.

De comeback van presentator Johnny de Mol heeft de kijkcijfers van het programma goed gedaan. Vrijdag keken er 516.000 mensen naar de talkshow. Donderdag waren dat er 275.000.

Lees verder onder de video.

Kijkcijfers vrijdag: comeback Johnny de Mol zorgt voor verdubbeling kijkcijfers <em>HLF8</em> Bekijk ook het volledige kijkcijferoverzicht van vrijdag 20 januari op Gids.tv. De comeback van presentator Johnny de Mol heeft de kijkcijfers van het programma goed gedaan. Vrijdag keken er 516.000 mensen naar de talkshow. Donderdag waren dat er 275.000. Lees verder onder de video. ComebackNa negen maanden is Johnny de Mol terug op het oude nest en presenteert hij weer HLF8. Hij presenteert de talkshow alleen op de vrijdag, want de andere dagen worden ingevuld door Hélène Hendriks en Sam Hagens. HLF8 is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Eus heeft Johnny de Mol gesproken (Vandaag Inside): wat klopt van alle wilde verhalen? Bekijk deze video » Johan Derksen over Johnny de Mol: 'Angela de Jong moet haar excuses aanbieden' (video) Bekijk deze video »
TV :
Kijkcijfers vrijdag: comeback Johnny de Mol zorgt voor verdubbeling kijkcijfers HLF8

Comeback
Na negen maanden is Johnny de Mol terug op het oude nest en presenteert hij weer HLF8. Hij presenteert de talkshow alleen op de vrijdag, want de andere dagen worden ingevuld door Hélène Hendriks en Sam Hagens.

HLF8 is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's