'IJdeltuit' Mark Rutte over telefoontje Oval Office: 'Vladimir nam niet op' (video)

'IJdeltuit' Mark Rutte over telefoontje Oval Office: 'Vladimir nam niet op' (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van vrijdag 20 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

'IJdeltuit' Mark Rutte over telefoontje <em>Oval Office</em>: 'Vladimir nam niet op' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van vrijdag 20 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Mark Rutte was afgelopen week te gast bij president Joe Biden in het Witte Huis. Daar kreeg hij na afloop van zijn overleg een rondleiding door het Oval Office en natuurlijk kon hij het niet laten om even achter het bureau van de president te gaan zitten. Het leverde mooie beelden op van premier 'ijdeluit' Mark Rutte, zoals collega Eric van der Burg hem omschrijft. Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
'IJdeltuit' Mark Rutte over telefoontje Oval Office: 'Vladimir nam niet op' (video)

Mark Rutte was afgelopen week te gast bij president Joe Biden in het Witte Huis. Daar kreeg hij na afloop van zijn overleg een rondleiding door het Oval Office en natuurlijk kon hij het niet laten om even achter het bureau van de president te gaan zitten. Het leverde mooie beelden op van premier 'ijdeluit' Mark Rutte, zoals collega Eric van der Burg hem omschrijft.

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's