Zien: politie zet waterkanon in tegen vuurwerkgooiers voorafgaand aan Klassieker

Zien: politie zet waterkanon in tegen vuurwerkgooiers voorafgaand aan Klassieker

Zondag 22 januari 2023 om 16:40

Zien: politie zet waterkanon in tegen vuurwerkgooiers voorafgaand aan <em>Klassieker</em> De spanningen liepen hoog op voorafgaand aan de wedstrijd Feyenoord - Ajax, waarbij zeven mensen zijn aangehouden door de politie. Op het plein voor het Maasgebouw bij stadion De Kuip werd een deel van hen opgepakt nadat er vuurwerk naar de politie was gegooid. Bekijk de beelden van Hart van Nederland hierboven. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Samenvatting Feyenoord - Ajax (De Klassieker) Bekijk deze video » Discussie in Vandaag Inside over Berghuis in Klassieker: 'Gewoon thuislaten!' (video) Bekijk deze video »
Misdaad :

De spanningen liepen hoog op voorafgaand aan de wedstrijd Feyenoord - Ajax, waarbij zeven mensen zijn aangehouden door de politie. Op het plein voor het Maasgebouw bij stadion De Kuip werd een deel van hen opgepakt nadat er vuurwerk naar de politie was gegooid. Bekijk de beelden van Hart van Nederland hierboven.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's