Concerten Madonna nog lang niet uitverkocht: te duur?

Concerten Madonna nog lang niet uitverkocht: te duur?

Monday 23 January 2023 om 11:55

Dat Madonna naar Nederland komt zal niemand ontgaan zijn. Dat de concertkaarten voor haar twee shows achterlijk duur zijn was ook volop in het nieuws. Dat is vermoedelijk dan ook precies de reden dat, drie dagen na aanvang van de verkoop, er nog altijd veel kaarten te koop zijn. Het gaat dan vooral om de erg dure staanplaatsen (310-473 euro) maar ook zitplaatsen zijn er nog genoeg.

'Arena zou te groot zijn'
Het zal een bittere pil zijn voor de Amerikaanse superster die er al voor koos om niet in de veel grotere Amsterdam Arena te gaan staan, maar in Ziggo Dome te zien zal zijn. Maar zelfs die zaal krijgt ze vooralsnog niet uitverkocht.

Zelf zegt Madonna in ieder geval erg blij te zijn met alle reacties op haar aanstaande tournee:

Concerten <em>Madonna</em> nog lang niet uitverkocht: te duur? Dat Madonna naar Nederland komt zal niemand ontgaan zijn. Dat de concertkaarten voor haar twee shows achterlijk duur zijn was ook volop in het nieuws. Dat is vermoedelijk dan ook precies de reden dat, drie dagen na aanvang van de verkoop, er nog altijd veel kaarten te koop zijn. Het gaat dan vooral om de erg dure staanplaatsen (310-473 euro) maar ook zitplaatsen zijn er nog genoeg. 'Arena zou te groot zijn'Het zal een bittere pil zijn voor de Amerikaanse superster die er al voor koos om niet in de veel grotere Amsterdam Arena te gaan staan, maar in Ziggo Dome te zien zal zijn. Maar zelfs die zaal krijgt ze vooralsnog niet uitverkocht. Zelf zegt Madonna in ieder geval erg blij te zijn met alle reacties op haar aanstaande tournee: Bekijk ook Teleurgestelde fans Madonna: "Mag hopen dat je seks hebt met Madonna voor die prijs" (video) Bekijk deze video » Madonna komt naar Nederland: "Zij is met een extreme mate van kunst bezig" (HLF8) Bekijk deze video » Begrafenis Lisa Marie Presley: onder andere Sarah Ferguson, Axl Rose & Priscilla spreken aanwezigen toe (video) Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's