En nou is het afgelopen met 'downtertainment' in De Avondshow met Arjen Lubach

En nou is het afgelopen met 'downtertainment' in De Avondshow met Arjen Lubach

Dinsdag 24 januari 2023 om 22:58

En nou is het afgelopen met 'downtertainment' in <em>De Avondshow met Arjen Lubach</em> Er zijn heel veel stomme dingen waar we vanaf moeten vindt Arjen Lubach. Het is dan ook weer tijd voor de rubriek 'En nou is het afgelopen' in De Avondshow met Arjen Lubach. Vandaag is het afgelopen met 'downtertainment', programma's die puur voor het vermaak een te rooskleurig beeld geven van het syndroom van Down. Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Arjen Lubach roast Richard de Mos in De Avondshow (video) Bekijk deze video » De Avondshow met Arjen Lubach over ongeduldige Joep Schreuder en ‘ontploffing’ Kuip Bekijk deze video » ZIEN: Arjen Lubach zwaait de altijd stralende Gert-Jan Segers met een lach uit! Bekijk deze video »
TV :
En nou is het afgelopen met 'downtertainment' in De Avondshow met Arjen Lubach

Er zijn heel veel stomme dingen waar we vanaf moeten vindt Arjen Lubach. Het is dan ook weer tijd voor de rubriek 'En nou is het afgelopen' in De Avondshow met Arjen Lubach. Vandaag is het afgelopen met 'downtertainment', programma's die puur voor het vermaak een te rooskleurig beeld geven van het syndroom van Down.

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's