Bella Ramsey & Pedro Pascal in Shownieuws over de 'Clickers' uit 'The last of Us': "Terrifying"

Bella Ramsey & Pedro Pascal in Shownieuws over de 'Clickers' uit 'The last of Us': "Terrifying"

Tuesday 24 January 2023 om 23:35

In Shownieuws aandacht voor wat momenteel wordt gezien als een van de beste series 'The last of Us'. De serie is gebaseerd op de gelijknamige game en veel dialogen zijn één op één overgenomen. Hoofdrolspelers Bella Ramsey & Pedro Pascal vertellen dat ze de monsters, de 'Clickers' genaamd, mooi maar 'terrifying' vonden.

<em>Bella Ramsey</em> &amp; <em>Pedro Pascal</em> in <em>Shownieuws</em> over de 'Clickers' uit '<em>The last of Us</em>': &quot;Terrifying&quot; In Shownieuws aandacht voor wat momenteel wordt gezien als een van de beste series 'The last of Us'. De serie is gebaseerd op de gelijknamige game en veel dialogen zijn één op één overgenomen. Hoofdrolspelers Bella Ramsey & Pedro Pascal vertellen dat ze de monsters, de 'Clickers' genaamd, mooi maar 'terrifying' vonden. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Vanaf 16 januari 2023 is de serie The Last of Us te zien op HBO Max. Genre: avontuur, drama, actie. Deze serie bevat 9 afleveringen. De eerste aflevering heeft een speelduur van 81 minuten. Daarna volgen er afleveringen van 46 tot 76 minuten. Elke maandag volgt er een nieuwe aflevering.
Film :

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Vanaf 16 januari 2023 is de serie The Last of Us te zien op HBO Max. Genre: avontuur, drama, actie. Deze serie bevat 9 afleveringen. De eerste aflevering heeft een speelduur van 81 minuten. Daarna volgen er afleveringen van 46 tot 76 minuten. Elke maandag volgt er een nieuwe aflevering.

Actuele video's

Meer actuele video's