De Avondshow met Arjen Lubach: Zelensky is jarig en hij vraagt tanks! (video)

De Avondshow met Arjen Lubach: Zelensky is jarig en hij vraagt tanks! (video)

Wednesday 25 January 2023 om 22:35

<em>De Avondshow met Arjen Lubach</em>: <em>Zelensky</em> is jarig en hij vraagt tanks! (video) President Zelensky is vandaag jarig. Hij is 45 jaar geworden en in De Avondshow met Arjen Lubach zien we Zelensky's cadeautips: sokken en tanks, heel veel tanks! De VS hebben ze al aan hem beloofd, Duitsland ook. In een fragmentje zien we Rutte beweren dat wat hem betreft Nederland ook van alles kan... Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Arjen Lubach: ‘Gert-Jan Segers gaat Bijbel omschrijven tot keiharde porno-thriller’ (video) Bekijk deze video » De Avondshow met Arjen Lubach over ongeduldige Joep Schreuder en ‘ontploffing’ Kuip Bekijk deze video » En nou is het afgelopen met 'downtertainment' in De Avondshow met Arjen Lubach Bekijk deze video »
TV :
De Avondshow met Arjen Lubach: Zelensky is jarig en hij vraagt tanks! (video)

President Zelensky is vandaag jarig. Hij is 45 jaar geworden en in De Avondshow met Arjen Lubach zien we Zelensky's cadeautips: sokken en tanks, heel veel tanks! De VS hebben ze al aan hem beloofd, Duitsland ook. In een fragmentje zien we Rutte beweren dat wat hem betreft Nederland ook van alles kan...

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's