Johan Derksen over clash met Angela de Jong: 'Ik had slechte dag, om deze reden' (Vandaag Inside)

Johan Derksen over clash met Angela de Jong: 'Ik had slechte dag, om deze reden' (Vandaag Inside)

Friday 27 January 2023 om 09:46

De clash tussen Angela de Jong en Johan Derksen over Johnny de Mol in Vandaag Inside maakte woensdag de tongen los. Hoe denkt Derksen een dag later over zijn optreden: 'Ik had een slechte dag, ik heb het heel slecht uitgelegd. Ik had een hele vermoeiende dag gehad, ik had het grootste deel van de dag bij John de Mol in zijn reet gezeten.'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 26 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Johan Derksen over clash met Angela de Jong: 'Ik had slechte dag, om deze reden' (<em>Vandaag Inside</em>) De clash tussen Angela de Jong en Johan Derksen over Johnny de Mol in Vandaag Inside maakte woensdag de tongen los. Hoe denkt Derksen een dag later over zijn optreden: 'Ik had een slechte dag, ik heb het heel slecht uitgelegd. Ik had een hele vermoeiende dag gehad, ik had het grootste deel van de dag bij John de Mol in zijn reet gezeten.' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 26 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Vandaag Inside: Angela de Jong neemt beweringen over Johnny de Mol niet in Bekijk deze video » Vandaag Inside: had er moeten worden ingegrepen tijdens het gesprek van Johan en Angela? Bekijk deze video » WOEDE bij Mr. Frank Visser: 'Ik trap die schutting weg, k-wijf!' (video) Bekijk deze video »
TV :


Actuele video's

Meer actuele video's