Wilfred Genee tegen Job Knoester: "In mijn draaiboek staat Knoeperd?!" (VI in de Wandelgangen)

Wilfred Genee tegen Job Knoester: "In mijn draaiboek staat Knoeperd?!" (VI in de Wandelgangen)

Vrijdag 27 januari 2023 om 13:33

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 26 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>Wilfred Genee</em> tegen <em>Job Knoester</em>: &quot;In mijn draaiboek staat Knoeperd?!&quot; (<em>VI in de Wandelgangen</em>) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 26 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Tijdens het nagesprek in de vaste rubriek VI in de Wandelgangen gaat het over Jobs achternaam. Wilfred Genee zegt die oprecht niet meer te weten: "In mijn draaiboek staat Knoeperd?!" tegen Job Knoester. Job kan erom lachen en gezamenlijk praten ze nog even na over de inhoud van de show Vandaag Inside. FlirtenEn passant nemen ze ook de aflevering van de vorige avond met Angela de Jong door. Ondertussen krijgt een medewerker nog even een uitbrander van Wilfred: "Hij staat gewoon te flirten met de barvrouw!" De beide mannen babbelen vervolgens rustig door want er is nog zoveel interessants om over te kletsen... Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Tijdens het nagesprek in de vaste rubriek VI in de Wandelgangen gaat het over Jobs achternaam. Wilfred Genee zegt die oprecht niet meer te weten: "In mijn draaiboek staat Knoeperd?!" tegen Job Knoester. Job kan erom lachen en gezamenlijk praten ze nog even na over de inhoud van de show Vandaag Inside.

Flirten
En passant nemen ze ook de aflevering van de vorige avond met Angela de Jong door. Ondertussen krijgt een medewerker nog even een uitbrander van Wilfred: "Hij staat gewoon te flirten met de barvrouw!" De beide mannen babbelen vervolgens rustig door want er is nog zoveel interessants om over te kletsen...

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's