De Slimste Mens: Erik Van Looy deelde geen wijn, sigaretten of heroïne met Keanu Reeves

De Slimste Mens: Erik Van Looy deelde geen wijn, sigaretten of heroïne met Keanu Reeves

Vrijdag 27 januari 2023 om 16:15

De Slimste Mens blijft mateloos populair bij de Nederlandse kijker. Ruim 2 miljoen mensen hebben gisteren het opmerkelijke verhaal van kandidaat Erik Van Looy over zijn ontmoeting met Keanu Reeves gehoord. De Belg is naast tv presentator ook filmregisseur. Toen hij voor zijn filmcarrière in Amerika was, ging hij uit eten met de wereldberoemde acteur. Destijds dronk Erik nog geen alcohol. Hij sloeg dan ook een fles wijn 1500 euro af. En ook aan Keanu's voorstel om buiten te gaan roken en heroïne te spuiten deed hij niet mee.

Bekijk het fragment van De Slimste Mens hieronder.

<em>De Slimste Mens</em>: <em>Erik Van Looy</em> deelde geen wijn, sigaretten of heroïne met <em>Keanu Reeves</em> De Slimste Mens blijft mateloos populair bij de Nederlandse kijker. Ruim 2 miljoen mensen hebben gisteren het opmerkelijke verhaal van kandidaat Erik Van Looy over zijn ontmoeting met Keanu Reeves gehoord. De Belg is naast tv presentator ook filmregisseur. Toen hij voor zijn filmcarrière in Amerika was, ging hij uit eten met de wereldberoemde acteur. Destijds dronk Erik nog geen alcohol. Hij sloeg dan ook een fles wijn 1500 euro af. En ook aan Keanu's voorstel om buiten te gaan roken en heroïne te spuiten deed hij niet mee. Bekijk het fragment van De Slimste Mens hieronder. De slimste mens is van maandag tot en met donderdag rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook De Slimste Mens start maandag: gaat Erik van Looy sowieso winnen? (BEAU) Bekijk deze video » Angela de Jong over Slimste Mens: "De slimme mensen zijn op in Nederland" (video) Bekijk deze video » Cabaretier Boban doet knappe imitatie van Stefano Keizers in De slimste mens (video) Bekijk deze video »

De slimste mens is van maandag tot en met donderdag rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv.Actuele video's

Meer actuele video's