Wie is de Mol? aflevering 4 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Wie is de Mol? aflevering 4 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Wie is de Mol? aflevering 4 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Nadat ook de derde kandidaat, presentator en 'ouwe dibbes' Sander de Kramer, het spel vorige week moest verlaten, wordt de spoeling voor de zoektocht naar de Mol steeds dunner. Tijd dus voor de makers om er weer een schepje bovenop te doen. Afwezige wordt aanwezigIn het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? is er tot nu toe één grote afwezige. En dan hebben we het niet over een persoon, maar over het feit dat fysiek geld (Molgeld, zo u wilt) tot nu toe ontbreekt. Tot nu, blijkt uit de promo voor de nieuwe aflevering. Er gaat namelijk een opdracht komen waarin het fysieke geld verstopt zit in doorzichtige koffers. Dat lijkt een garantie voor spektakel. Bekijk ook het overzicht van deelnemers van Wie is de Mol? 2023. KandidatenNa het vertrek van Sander zijn er nog zeven kandidaten in het spel. Nederland verdenkt van die kandidaten vooral Soy Kroon (19%), gevolgd door Annick Boer (17%). Jurre Geluk (11%) wordt het minst verdacht. Kunnen we uit deze aflevering een duidelijker beeld krijgen? Bekijk ook Zaterdag in Wie is de Mol?: wie is de meester in misleiding? Bekijk deze video » Nieuwe aanwijzingen voor de mogelijke Mol (Wie is de Mol?) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Saturday 28 January 2023 om 21:38

Nadat ook de derde kandidaat, presentator en 'ouwe dibbes' Sander de Kramer, het spel vorige week moest verlaten, wordt de spoeling voor de zoektocht naar de Mol steeds dunner. Tijd dus voor de makers om er weer een schepje bovenop te doen.

Afwezige wordt aanwezig
In het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? is er tot nu toe één grote afwezige. En dan hebben we het niet over een persoon, maar over het feit dat fysiek geld (Molgeld, zo u wilt) tot nu toe ontbreekt. Tot nu, blijkt uit de promo voor de nieuwe aflevering. Er gaat namelijk een opdracht komen waarin het fysieke geld verstopt zit in doorzichtige koffers. Dat lijkt een garantie voor spektakel.

Bekijk ook het overzicht van deelnemers van Wie is de Mol? 2023.

Kandidaten
Na het vertrek van Sander zijn er nog zeven kandidaten in het spel. Nederland verdenkt van die kandidaten vooral Soy Kroon (19%), gevolgd door Annick Boer (17%). Jurre Geluk (11%) wordt het minst verdacht. Kunnen we uit deze aflevering een duidelijker beeld krijgen?

Bekijk hier alle video's en artikelen van Wie is de Mol?

Actuele video's

Meer actuele video's