Zien: prinses Amalia en koningspaar aangekomen op Bonaire (video)

Zien: prinses Amalia en koningspaar aangekomen op Bonaire (video)

Saturday 28 January 2023 om 13:58

Het koningspaar en prinses Amalia zijn vrijdagmiddag lokale tijd aangekomen op Bonaire. Hier begint de officiële kennismaking van de 19-jarige prinses Amalia met het Caribische deel van Nederland. De Telegraaf was erbij.

Lees verder onder de video.

Zien: <em>prinses Amalia</em> en koningspaar aangekomen op Bonaire (video) Het koningspaar en prinses Amalia zijn vrijdagmiddag lokale tijd aangekomen op Bonaire. Hier begint de officiële kennismaking van de 19-jarige prinses Amalia met het Caribische deel van Nederland. De Telegraaf was erbij. Lees verder onder de video. BezoekBonaire is het eerste eiland dat het koninklijk gezelschap bezoekt. Vanaf daar reizen ze naar Aruba, Curaçao, Sint-Maarten, Sint-Eustatius en Saba. Dat 'eilandhoppen' doen ze met het vliegtuig. Behalve van Aruba naar Curaçao: dan varen het koningspaar en de prinses mee met Zr. Ms. Holland, een patrouilleschip van de Koninklijke Marine. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Handbalster Estavana Polman 'schnabbelt' met kledinglijn Kruidvat (De Telegraaf) Bekijk deze video » Zien: Thierry Baudet verloor zijn respect voor de VVD na een week Bekijk deze video » Zien! Caroline van der Plas en Martin Bosma grappen over 'appen' met moeder tijdens debat (De Telegraaf) Bekijk deze video »
Royals :
Zien: prinses Amalia en koningspaar aangekomen op Bonaire (video)

Bezoek
Bonaire is het eerste eiland dat het koninklijk gezelschap bezoekt. Vanaf daar reizen ze naar Aruba, Curaçao, Sint-Maarten, Sint-Eustatius en Saba. Dat 'eilandhoppen' doen ze met het vliegtuig. Behalve van Aruba naar Curaçao: dan varen het koningspaar en de prinses mee met Zr. Ms. Holland, een patrouilleschip van de Koninklijke Marine.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's