Handbalster Estavana Polman 'schnabbelt' met kledinglijn Kruidvat (De Telegraaf)

Handbalster Estavana Polman 'schnabbelt' met kledinglijn Kruidvat (De Telegraaf)

Handbalster Estavana Polman is even terug in Nederland. Sinds kort woont ze in Roemenië waar ze bij Rapid Bucuresti haar carrière voortzet. Estevana is hier om een nieuw project te lanceren.

Schnabbel
Het gaat om een kledinglijn in samenwerking met Kruidvat, een 'schnabbel' zoals ze het zelf noemt in een uitgebreid interview met verslaggever Jordi Versteegden van De Telegraaf. Verder vertelt ze hem over het tijdelijk gescheiden wonen van Rafael van der Vaart en over de goede band die zij heeft met Rafaels ex Sylvie Meis.

Bekijk de video van De Telegraaf hieronder.

Handbalster <em>Estavana Polman</em> 'schnabbelt' met kledinglijn Kruidvat (<em>De Telegraaf</em>) Handbalster Estavana Polman is even terug in Nederland. Sinds kort woont ze in Roemenië waar ze bij Rapid Bucuresti haar carrière voortzet. Estevana is hier om een nieuw project te lanceren. SchnabbelHet gaat om een kledinglijn in samenwerking met Kruidvat, een 'schnabbel' zoals ze het zelf noemt in een uitgebreid interview met verslaggever Jordi Versteegden van De Telegraaf. Verder vertelt ze hem over het tijdelijk gescheiden wonen van Rafael van der Vaart en over de goede band die zij heeft met Rafaels ex Sylvie Meis. Bekijk de video van De Telegraaf hieronder. Bekijk ook Video: Estavana Polman over Olympische Spelen en mogelijk nog een kindje? Bekijk deze video » Zien: Sylvie Meis viert kerst met ex Rafael, Estavana en kinderen (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Handbalster Estavana Polman 'schnabbelt' met kledinglijn Kruidvat (De Telegraaf)


Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV