Lang Leve de Liefde: openmaken Champagne blijkt onmogelijk voor deze deelnemer

Lang Leve de Liefde: openmaken Champagne blijkt onmogelijk voor deze deelnemer

Monday 30 January 2023 om 10:19

Nadat eerst een glas kapot valt blijkt ook het openmaken van een fles champagne een enorme opgave voor een deelnemer van Lang Leve de Liefde: 'Afschieten?', vraagt hij zijn date. Hoe dat moet weet hij echter niet, waarna hij de kurk er met zijn mond af probeert te krijgen. 'Pas op he!', wordt hem vervolgens toegeroepen.

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder

Lang Leve de Liefde: openmaken <em>Champagne</em> blijkt onmogelijk voor deze deelnemer Nadat eerst een glas kapot valt blijkt ook het openmaken van een fles champagne een enorme opgave voor een deelnemer van Lang Leve de Liefde: 'Afschieten?', vraagt hij zijn date. Hoe dat moet weet hij echter niet, waarna hij de kurk er met zijn mond af probeert te krijgen. 'Pas op he!', wordt hem vervolgens toegeroepen. Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Owen in Lang Leve de Liefde: 'Mama kookt, ruimt kamer op en maakt mijn bed op' Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's