Owen in Lang Leve de Liefde: 'Mama kookt, ruimt kamer op en maakt mijn bed op'

Owen in Lang Leve de Liefde: 'Mama kookt, ruimt kamer op en maakt mijn bed op'

Vrijdag 27 januari 2023 om 10:14

Owen vertelt zijn date dat hij een bijzonder zelfstandig leven leidt, of misschien toch niet echt..? 'Mama hebben we voor het koken. Mama doet alles thuis. Ze ruimt mijn kamer op en maakt mijn bed op.' Zou hij het ook redden zonder zijn moeder?

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder

Owen in <em>Lang Leve de Liefde</em>: 'Mama kookt, ruimt kamer op en maakt mijn bed op' Owen vertelt zijn date dat hij een bijzonder zelfstandig leven leidt, of misschien toch niet echt..? 'Mama hebben we voor het koken. Mama doet alles thuis. Ze ruimt mijn kamer op en maakt mijn bed op.' Zou hij het ook redden zonder zijn moeder? Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: Jorn verkiest goed lichaam boven goede humor Bekijk deze video » WOEDE bij Mr. Frank Visser: 'Ik trap die schutting weg, k-wijf!' (video) Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's