Big Brother: Ilse moet het huis nu alweer verlaten

Big Brother: Ilse moet het huis nu alweer verlaten

Maandag 30 januari 2023 om 10:53

Het Big Brother-avontuur zit er alweer op voor Ilse. Ze stond samen met Danny en Rob op de nominatielijst en zij maakten kans om weggestemd te worden. Het publiek heeft bepaald dat Ilse het huis moet verlaten en weer naar huis gaat. Eerder werden de Nederlandse Chelsea en de Belgische Judy al door de kijkers uit het huis gestemd.

Bekijk de beelden van Big Brother hieronder.

Big Brother is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 5 en te volgen via Videoland. Big Brother: Live is elke zaterdag om 20.00 uur te zien bij RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv.

<em>Big Brother</em>: Ilse moet het huis nu alweer verlaten Het Big Brother-avontuur zit er alweer op voor Ilse. Ze stond samen met Danny en Rob op de nominatielijst en zij maakten kans om weggestemd te worden. Het publiek heeft bepaald dat Ilse het huis moet verlaten en weer naar huis gaat. Eerder werden de Nederlandse Chelsea en de Belgische Judy al door de kijkers uit het huis gestemd. Bekijk de beelden van Big Brother hieronder. Big Brother is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 5 en te volgen via Videoland. Big Brother: Live is elke zaterdag om 20.00 uur te zien bij RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv. Big Brother: ruzie tussen Lindsey en Ilse zorgt voor tranen (video) Bekijk deze video » Ali in Big Brother: ''Wil jij met mij daten?'' Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's