Huis Big Brother krijgt hoognodige schoonmaakbeurt: ‘Dat stinkt man!’

Huis Big Brother krijgt hoognodige schoonmaakbeurt: ‘Dat stinkt man!’

Maandag 30 januari 2023 om 16:51

In Big Brother worden de bewoners 24 uur per dag door camera’s gevolgd, en verder hebben ze vrij weinig om handen. Ze besluiten om het huis een goede schoonmaakbeurt te geven, en zo te horen was dat wel hoognodig. “Oh, dat stinkt man!”

Bekijk de beelden van Big Brother hieronder.

Big Brother is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 5 en te volgen via Videoland. Big Brother: Live is elke zaterdag om 20.00 uur te zien bij RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv.

Huis <em>Big Brother</em> krijgt hoognodige schoonmaakbeurt: ‘Dat stinkt man!’ In Big Brother worden de bewoners 24 uur per dag door camera’s gevolgd, en verder hebben ze vrij weinig om handen. Ze besluiten om het huis een goede schoonmaakbeurt te geven, en zo te horen was dat wel hoognodig. “Oh, dat stinkt man!” Bekijk de beelden van Big Brother hieronder. Big Brother is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 5 en te volgen via Videoland. Big Brother: Live is elke zaterdag om 20.00 uur te zien bij RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv. Ali in Big Brother: ''Wil jij met mij daten?'' Bekijk deze video » Big Brother: Ilse moet het huis nu alweer verlaten Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's