ZIEN: Chris Dobey wint Masters 2023 darts van Rob Cross (video)

ZIEN: Chris Dobey wint Masters 2023 darts van Rob Cross (video)

Maandag 30 januari 2023 om 16:54

Chris Dobey heeft dit weekend de Masters gewonnen. In de finale versloeg hij Rob Cross. Eerder in het toernooi won de Engelsman al van Dirk van Duijvenbode en wereldkampioen Michael Smith. Dobey wint met deze finale ook zijn eerste televisietoernooi en mag deelnemen aan de Premier League Darts.

ZIEN: <em>Chris Dobey</em> wint <em>Masters 2023</em> darts van Rob Cross (video) Chris Dobey heeft dit weekend de Masters gewonnen. In de finale versloeg hij Rob Cross. Eerder in het toernooi won de Engelsman al van Dirk van Duijvenbode en wereldkampioen Michael Smith. Dobey wint met deze finale ook zijn eerste televisietoernooi en mag deelnemen aan de Premier League Darts. Bekijk de laatste game van de finale van de Masters hierboven. Bekijk de hoogtepunten van het darts in het dartsdossier van Gids.tv. Bekijk ook ZIEN: Van Gerwen en Smith gooien beste leg ooit in finale WK darts 2023 Bekijk deze video » Zien: Vlijmen reageert op uitschakeling Van Gerwen Bekijk deze video »
Darts :
ZIEN: Chris Dobey wint Masters 2023 darts van Rob Cross (video)

Bekijk de laatste game van de finale van de Masters hierboven. Bekijk de hoogtepunten van het darts in het dartsdossier van Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's