De perfecte verbouwing: Fred en Sylvia moeten schrappen door hogere kosten (video)

De perfecte verbouwing: Fred en Sylvia moeten schrappen door hogere kosten (video)

Monday 30 January 2023 om 22:53

In De perfecte verbouwing zijn twee architecten aan de slag gegaan voor Fred en Sylvia. Zij hadden een belangrijke wens: een ruimte voor hun gehandicapte zoon. Nadat het stel de opties te zien kreeg in virtual reality, moest er gekozen worden. Helaas blijkt het realiseren van hun droomontwerp voor Fred en Sylvia niet zo eenvoudig. Corona, duurdere materialen en andere hogere bouwkosten zorgen ervoor dat het stel een en ander heeft moeten schrappen. Benieuwd naar hun verhaal?

Bekijk de beelden van De perfecte verbouwing hieronder.

De perfecte verbouwing is wekelijks op maandag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van De perfecte verbouwing terugkijken bij Gids.tv.

<em>De perfecte verbouwing</em>: Fred en Sylvia moeten schrappen door hogere kosten (video) In De perfecte verbouwing zijn twee architecten aan de slag gegaan voor Fred en Sylvia. Zij hadden een belangrijke wens: een ruimte voor hun gehandicapte zoon. Nadat het stel de opties te zien kreeg in virtual reality, moest er gekozen worden. Helaas blijkt het realiseren van hun droomontwerp voor Fred en Sylvia niet zo eenvoudig. Corona, duurdere materialen en andere hogere bouwkosten zorgen ervoor dat het stel een en ander heeft moeten schrappen. Benieuwd naar hun verhaal? Bekijk de beelden van De perfecte verbouwing hieronder. De perfecte verbouwing is wekelijks op maandag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van De perfecte verbouwing terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Nieuw seizoen De perfecte verbouwing start maandag: stress en wonen in een tent Bekijk deze video » Nicolette Kluijver deelde goed nieuws over haar longscan (Shownieuws) Bekijk deze video »
TV :
De perfecte verbouwing: Fred en Sylvia moeten schrappen door hogere kosten (video)


Actuele video's

Meer actuele video's