Blunder: koning Willem-Alexander vergeet fotomoment en laat Máxima en Amalia wachten

Blunder: koning Willem-Alexander vergeet fotomoment en laat Máxima en Amalia wachten

Thursday 2 February 2023 om 10:22

Koning Willem-Alexander was iets te enthousiast toen hij tijdens het bezoek aan het Caribische deel van Nederland aan boord stapte van het marineschip op Aruba. De koning zou samen met koningin Máxima en prinses Amalia met de boot van Aruba naar Curaçao varen, maar hij vergat een cruciaal onderdeel.

Lees verder onder de video.

Blunder: <em>koning Willem-Alexander</em> vergeet fotomoment en laat Máxima en Amalia wachten Koning Willem-Alexander was iets te enthousiast toen hij tijdens het bezoek aan het Caribische deel van Nederland aan boord stapte van het marineschip op Aruba. De koning zou samen met koningin Máxima en prinses Amalia met de boot van Aruba naar Curaçao varen, maar hij vergat een cruciaal onderdeel. Lees verder onder de video. Amalia: ‘Hij komt, hij komt, hij komt, hij komt!’Er stond nog een fotomoment op de planning, zijn vrouw en dochter staan keurig te wachten, maar Willem-Alexander is al aan boord. Het lijkt erop dat hij niet kan terugkeren voor het kiekje. “Hij komt, hij komt, hij komt, hij komt!”, aldus Amalia. Zo kunnen ze toch nog de foto maken en vervolgens samen naar Curaçao varen… Bekijk de beelden van de Telegraaf met de blunder van koning Willem-Alexander hierboven. ZIEN: Vrouw zingt uit protest tegen de koning voor het slavernijverleden Bekijk deze video » Vandaag Inside: ongemak na SM-grap Johan Derksen over koning Willem-Alexander Bekijk deze video »
Royals :
Blunder: koning Willem-Alexander vergeet fotomoment en laat Máxima en Amalia wachten

Amalia: ‘Hij komt, hij komt, hij komt, hij komt!’
Er stond nog een fotomoment op de planning, zijn vrouw en dochter staan keurig te wachten, maar Willem-Alexander is al aan boord. Het lijkt erop dat hij niet kan terugkeren voor het kiekje. “Hij komt, hij komt, hij komt, hij komt!”, aldus Amalia. Zo kunnen ze toch nog de foto maken en vervolgens samen naar Curaçao varen…

Bekijk de beelden van de Telegraaf met de blunder van koning Willem-Alexander hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's