Eerste beelden De nieuwe Vermeer: verdwenen schilderijen weer tot leven gebracht

Eerste beelden De nieuwe Vermeer: verdwenen schilderijen weer tot leven gebracht

Donderdag 2 februari 2023 om 11:44

De titel van het nieuwe programma verraadt het al, De nieuwe Vermeer staat in het teken van Johannes Vermeer. We kennen de schilder van meerdere meesterwerken, maar een aantal van zijn kunstwerken zijn verdwenen. In De nieuwe Vermeer worden deze weer tot leven gebracht. De nieuwe Vermeer is vanaf 12 februari te zien op NPO 1.

Lees verder onder de video.

Eerste beelden <em>De nieuwe Vermeer</em>: verdwenen schilderijen weer tot leven gebracht De titel van het nieuwe programma verraadt het al, De nieuwe Vermeer staat in het teken van Johannes Vermeer. We kennen de schilder van meerdere meesterwerken, maar een aantal van zijn kunstwerken zijn verdwenen. In De nieuwe Vermeer worden deze weer tot leven gebracht. De nieuwe Vermeer is vanaf 12 februari te zien op NPO 1. Lees verder onder de video. Kunstenaars maken Vermeer op eigen manierIn De nieuwe Vermeer gaan allerlei kunstenaars aan de slag om de verdwenen kunstwerken alsnog vorm te geven. Zij doen dit allemaal op hun eigen manier, zo is te zien in eerste beelden van het programma, dat wordt gepresenteerd door Dionne Stax. Alle deelnemers worden begeleid en beoordeeld door Pieter Roelofs en Abbie Vandivere. Bekijk de eerste beelden van De nieuwe Vermeer in de video hierboven. De nieuwe Vermeer is vanaf zondag 12 februari wekelijks om 20.25 uur te zien op NPO 1. Vanaf dan kun je alle afleveringen van De nieuwe Vermeer terugkijken bij Gids.tv. Feestelijke Dionne Stax ontvangt Piet Veerman woensdag in Tijd voor MAX Bekijk deze video » Van onschatbare waarde: Dionne Stax zoekt mensen die object willen verkopen Bekijk deze video »

Kunstenaars maken Vermeer op eigen manier
In De nieuwe Vermeer gaan allerlei kunstenaars aan de slag om de verdwenen kunstwerken alsnog vorm te geven. Zij doen dit allemaal op hun eigen manier, zo is te zien in eerste beelden van het programma, dat wordt gepresenteerd door Dionne Stax. Alle deelnemers worden begeleid en beoordeeld door Pieter Roelofs en Abbie Vandivere.

Bekijk de eerste beelden van De nieuwe Vermeer in de video hierboven.

De nieuwe Vermeer is vanaf zondag 12 februari wekelijks om 20.25 uur te zien op NPO 1. Vanaf dan kun je alle afleveringen van De nieuwe Vermeer terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's