Married at First Sight: François vindt ontmoeting schoonouders bijna enger dan huwelijk

Married at First Sight: François vindt ontmoeting schoonouders bijna enger dan huwelijk

Thursday 2 February 2023 om 13:10

In Married at First Sight verloopt alles in een nogal bijzondere volgorde. François en Wilfred zijn getrouwd, maar François heeft zijn schoonouders nog nooit ontmoet. Door corona konden de ouders van Wilfred niet bij het huwelijk aanwezig zijn, maar na de huwelijksreis komt het er toch van. François is alleen erg nerveus. "Hij vond het bijna enger dan het huwelijk", aldus Wilfred.

Bekijk de beelden van Married at First Sight hieronder.

Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv.

<em>Married at First Sight</em>: François vindt ontmoeting schoonouders bijna enger dan huwelijk In Married at First Sight verloopt alles in een nogal bijzondere volgorde. François en Wilfred zijn getrouwd, maar François heeft zijn schoonouders nog nooit ontmoet. Door corona konden de ouders van Wilfred niet bij het huwelijk aanwezig zijn, maar na de huwelijksreis komt het er toch van. François is alleen erg nerveus. "Hij vond het bijna enger dan het huwelijk", aldus Wilfred. Bekijk de beelden van Married at First Sight hieronder. Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv. Married At First Sight: Stephan en Patricia mogen tóch trouwen, door afhaken Nicole en Martijn Bekijk deze video » Nicole uit MAFS: 'Voor de juiste man is er zeker plek' (video) Bekijk deze video »
TV :
Married at First Sight: François vindt ontmoeting schoonouders bijna enger dan huwelijk

Actuele video's

Meer actuele video's