Married At First Sight: Stephan en Patricia mogen tóch trouwen, door afhaken Nicole en Martijn

Married At First Sight: Stephan en Patricia mogen tóch trouwen, door afhaken Nicole en Martijn

Wednesday 1 February 2023 om 11:55

Doordat Nicole en Martijn hun huwelijk al vrij snel zagen mislukken heeft Married At First Sight tijd om nóg een nieuw koppel te laten trouwen: Patricia en Stephan. Volgens de experts zijn ze 'gemaakt voor elkaar' dus dat belooft wat.

Overvallen
Aan Carlo Boszhard de eer om de twee te verrassen en die konden hun ogen uiteraard niet geloven: 'Ik krijg het nou echt wel heel warm hier', aldus de aankomende bruid. Stephan werd door de presentator overvallen tijdens een diner bij een collega en was er duidelijk stil van.

Bekijk het fragment van Married At First Sight hieronder

<em>Married At First Sight</em>: Stephan en Patricia mogen tóch trouwen, door afhaken Nicole en Martijn Doordat Nicole en Martijn hun huwelijk al vrij snel zagen mislukken heeft Married At First Sight tijd om nóg een nieuw koppel te laten trouwen: Patricia en Stephan. Volgens de experts zijn ze 'gemaakt voor elkaar' dus dat belooft wat. OvervallenAan Carlo Boszhard de eer om de twee te verrassen en die konden hun ogen uiteraard niet geloven: 'Ik krijg het nou echt wel heel warm hier', aldus de aankomende bruid. Stephan werd door de presentator overvallen tijdens een diner bij een collega en was er duidelijk stil van. Bekijk het fragment van Married At First Sight hieronder Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook AU!: pijnlijke stiltes tussen Paula en Remco in Married At First Sight Bekijk deze video » Video: hond Gerda en Klaas (URK!) geeft pasgeboren Maily 'kusjes' Bekijk deze video » Wilfred in Married At First Sight: 'Dat is zó niet chique van je, François' Bekijk deze video » ZIEN: Cathelijne en Laura geven elkaar jawoord (Married At First Sight) Bekijk deze video »
TV :
Married At First Sight: Stephan en Patricia mogen tóch trouwen, door afhaken Nicole en Martijn

Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's