Humberto op zaterdag: Bas Hoeflaak speelt live zijn viral fluit-act

Humberto op zaterdag: Bas Hoeflaak speelt live zijn viral fluit-act

Monday 6 February 2023 om 12:19

Bekijk hier het hilarische fragment van Bas Hoeflaak met zijn fluit-act in Last One Laughing.

Bas Hoeflaak is te gast in Humberto op zaterdag om meer te vertellen over onder anderen zijn act die viral is gegaan. De comedian moest in Last One Laughing zijn collega’s aan het lachen zien te krijgen en deed dat met zijn fluit-act. De ene na de andere cabaretier kon zijn lachen niet inhouden toen hij bloedserieus zong dat hij zou gaan spelen op zijn fluit en dat even later ook daadwerkelijk deed. Ook Humberto Tan en andere gasten liggen dubbel als Bas ter plekke live zijn fluit-act doet…

Bekijk het fragment uit Humberto op zaterdag hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

<em>Humberto op zaterdag</em>: Bas Hoeflaak speelt live zijn viral fluit-act Bekijk hier het hilarische fragment van Bas Hoeflaak met zijn fluit-act in Last One Laughing. Bas Hoeflaak is te gast in Humberto op zaterdag om meer te vertellen over onder anderen zijn act die viral is gegaan. De comedian moest in Last One Laughing zijn collega’s aan het lachen zien te krijgen en deed dat met zijn fluit-act. De ene na de andere cabaretier kon zijn lachen niet inhouden toen hij bloedserieus zong dat hij zou gaan spelen op zijn fluit en dat even later ook daadwerkelijk deed. Ook Humberto Tan en andere gasten liggen dubbel als Bas ter plekke live zijn fluit-act doet… Bekijk het fragment uit Humberto op zaterdag hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv. ZIEN: Bas breekt mede-comedians met viral act met fluit (Last One Laughing) Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's