De slimste mens gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De slimste mens gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De slimste mens gemist? Bekijk hier de hele uitzending Tijdens de tweede dag van de finaleweek komt er natuurlijk weer een nieuwe goed spelende kandidaat bij in de meest linkerstoel van de studio: presentatrice en YouTuber Quinty Misiedjan komt er vanavond bij. Tweede deelnemerDe presentatrice speelde vijf afleveringen, waarvan ze er vier de Slimste van de dag werd. Misiedjan is de tweede deelnemer die zich bij het deelnemersveld van de finaleweek aansluit: Mátyás Bittenbinder, Anniek Pheifer en Martin Rombouts volgen nog. Vrijdag moet met de toevoeging van Rombouts worden bepaald wie de slimste mens van dit seizoen is. Bekijk ook het uitzendschema van De slimste mens winter 2023. Over De slimste mensDe slimste mens is dit seizoen te zien op NPO 1 en staat zoals altijd onder de bezielende leiding van presentator Philip Freriks en kritisch jurylid Maarten van Rossem. In dit seizoen is de quiz vier dagen in de week te zien. Bekijk ook Maarten van Rossem in De slimste mens over hoogtepunt: driegangenmenu met desserts Bekijk deze video » Kritiek op De slimste mens: ''Veel vragen onbeantwoord'' (RTL Boulevard) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Tijdens de tweede dag van de finaleweek komt er natuurlijk weer een nieuwe goed spelende kandidaat bij in de meest linkerstoel van de studio: presentatrice en YouTuber Quinty Misiedjan komt er vanavond bij.

Tweede deelnemer
De presentatrice speelde vijf afleveringen, waarvan ze er vier de Slimste van de dag werd. Misiedjan is de tweede deelnemer die zich bij het deelnemersveld van de finaleweek aansluit: Mátyás Bittenbinder, Anniek Pheifer en Martin Rombouts volgen nog. Vrijdag moet met de toevoeging van Rombouts worden bepaald wie de slimste mens van dit seizoen is.

Bekijk ook het uitzendschema van De slimste mens winter 2023.

Over De slimste mens
De slimste mens is dit seizoen te zien op NPO 1 en staat zoals altijd onder de bezielende leiding van presentator Philip Freriks en kritisch jurylid Maarten van Rossem. In dit seizoen is de quiz vier dagen in de week te zien.

Bekijk hier alle video's en artikelen van De Slimste Mens

Actuele video's

Meer actuele video's