Maarten van Rossem in De slimste mens over hoogtepunt: driegangenmenu met desserts

Maarten van Rossem in De slimste mens over hoogtepunt: driegangenmenu met desserts

Vrijdag 3 februari 2023 om 14:27

Maarten van Rossem is een echte zoetekauw, zo vertelt hij in De slimste mens. De historicus vertelt dat hij in een restaurant in gesprek raakte met de chef-kok, en het aanbod kreeg van een driegangenmenu met alleen maar desserts. “Dat is een van de hoogtepunten van mijn leven geweest.”

Bekijk de beelden van De slimste mens hieronder.

De slimste mens is van maandag tot en met donderdag rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv.

Maarten van Rossem in <em>De slimste mens</em> over hoogtepunt: driegangenmenu met desserts Maarten van Rossem is een echte zoetekauw, zo vertelt hij in De slimste mens. De historicus vertelt dat hij in een restaurant in gesprek raakte met de chef-kok, en het aanbod kreeg van een driegangenmenu met alleen maar desserts. “Dat is een van de hoogtepunten van mijn leven geweest.” Bekijk de beelden van De slimste mens hieronder. De slimste mens is van maandag tot en met donderdag rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv. Hilarisch! Maarten van Rossem over 'subsone snelheid' en 'enorme plof' op glijbaan Bekijk deze video » De slimste mens: Erik van Looy werd vlak voor opnames aan oog geopereerd Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's