De slimste mens met Anniek Pheifer gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De slimste mens met Anniek Pheifer gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De slimste mens met Anniek Pheifer gemist? Bekijk hier de hele uitzending Donderdag is het tijd om de op één na beste speler van dit seizoen toe te voegen aan het speelveld: actrice Anniek Pheifer. Na deze aflevering weten we wie er in de absolute finale van het programma staan. Volle scorePheifer kwam al in de eerste aflevering op de stoelen terecht en bleef daar zeven afleveringen op zitten: de volle score dus. Ze werd daarvan vijf keer de slimste mens van de dag, waardoor ze net niet de beste speler van dit seizoen werd: Martin Rombouts werd zes keer de slimste. Bekijk ook het uitzendschema van De slimste mens winter 2023. Over De slimste mensDe slimste mens is dit seizoen te zien op NPO 1 en staat zoals altijd onder de bezielende leiding van presentator Philip Freriks en kritisch jurylid Maarten van Rossem. In dit seizoen is de quiz vier dagen in de week te zien. Bekijk ook Maarten van Rossem in De slimste mens over hoogtepunt: driegangenmenu met desserts Bekijk deze video » Erik van Looy staat in finaleweek De Slimste Mens: 'Dit is verschil met Vlaamse versie' (Humberto op zondag) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Donderdag is het tijd om de op één na beste speler van dit seizoen toe te voegen aan het speelveld: actrice Anniek Pheifer. Na deze aflevering weten we wie er in de absolute finale van het programma staan.

Volle score
Pheifer kwam al in de eerste aflevering op de stoelen terecht en bleef daar zeven afleveringen op zitten: de volle score dus. Ze werd daarvan vijf keer de slimste mens van de dag, waardoor ze net niet de beste speler van dit seizoen werd: Martin Rombouts werd zes keer de slimste.

Bekijk ook het uitzendschema van De slimste mens winter 2023.

Over De slimste mens
De slimste mens is dit seizoen te zien op NPO 1 en staat zoals altijd onder de bezielende leiding van presentator Philip Freriks en kritisch jurylid Maarten van Rossem. In dit seizoen is de quiz vier dagen in de week te zien.

Bekijk hier alle video's en artikelen van De Slimste Mens

Actuele video's

Meer actuele video's