Maarten van Rossem houdt niet van kreeft eten (De slimste mens): ‘Zo piemelig’

Maarten van Rossem houdt niet van kreeft eten (De slimste mens): ‘Zo piemelig’

Thursday 9 February 2023 om 09:28

Maarten van Rossem maak je in een restaurant niet blij als je een kreeft op zijn bord legt, zo vertelt het jurylid in De slimste mens. “Ik vind het eten van dat ding zo piemelig, daar heb ik enorm de pest aan. Alle gerechten waar je zo’n hele operatie moet uitvoeren. Zo’n duivenkarkas en kreeft, vreselijk gepruts.”

Bekijk de beelden van De slimste mens hieronder.

De slimste mens is van maandag tot en met donderdag rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv.

Maarten van Rossem houdt niet van kreeft eten (<em>De slimste mens</em>): ‘Zo piemelig’ Maarten van Rossem maak je in een restaurant niet blij als je een kreeft op zijn bord legt, zo vertelt het jurylid in De slimste mens. “Ik vind het eten van dat ding zo piemelig, daar heb ik enorm de pest aan. Alle gerechten waar je zo’n hele operatie moet uitvoeren. Zo’n duivenkarkas en kreeft, vreselijk gepruts.” Bekijk de beelden van De slimste mens hieronder. De slimste mens is van maandag tot en met donderdag rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv. Maarten van Rossem in De slimste mens over hoogtepunt: driegangenmenu met desserts Bekijk deze video » Erik van Looy staat in finaleweek De Slimste Mens: 'Dit is verschil met Vlaamse versie' (Humberto op zondag) Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's