Ruzie over rook in Mr. Frank Visser doet uitspraak: ‘Je praat stront!’

Ruzie over rook in Mr. Frank Visser doet uitspraak: ‘Je praat stront!’

Donderdag 9 februari 2023 om 14:21

In Mr. Frank Visser doet uitspraak doet Corry haar verhaal, aangezien ze veel last heeft van de rook die haar buurvrouw produceert. Volgens haar buuf klopt daar niets van, aangezien ze alleen in de ochtend en avond een paar sigaretten rookt en om 22.00 uur in bed ligt. Volgens Corry is dit verhaal totaal niet waar, maar ze besluit er verder niet op in te gaan. “Dat is maar beter ook, want je praat stront”, krijgt Corry om haar oren.

Bekijk het fragment van Mr. Frank Visser doet uitspraak hieronder.

Mr. Frank Visser doet uitspraak is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt elke aflevering en de beste fragmenten van Mr. Frank Visser doet uitspraak terugkijken bij Gids.tv.

Ruzie over rook in <em>Mr. Frank Visser doet uitspraak</em>: ‘Je praat stront!’ In Mr. Frank Visser doet uitspraak doet Corry haar verhaal, aangezien ze veel last heeft van de rook die haar buurvrouw produceert. Volgens haar buuf klopt daar niets van, aangezien ze alleen in de ochtend en avond een paar sigaretten rookt en om 22.00 uur in bed ligt. Volgens Corry is dit verhaal totaal niet waar, maar ze besluit er verder niet op in te gaan. “Dat is maar beter ook, want je praat stront”, krijgt Corry om haar oren. Bekijk het fragment van Mr. Frank Visser doet uitspraak hieronder. Mr. Frank Visser doet uitspraak is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt elke aflevering en de beste fragmenten van Mr. Frank Visser doet uitspraak terugkijken bij Gids.tv. Adrie is boos: 'Ik wil haar een klap voor haar smoel geven' Mr. Frank Visser doet uitspraak Bekijk deze video » VI gemist? Hélène Hendriks geniet van Mr. Frank Visser: 'Houd je bek!' (video) Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's