Zien: Rachel Hazes gaat in rechtszaak tegen dochter Roxeanne voor ‘gerechtigheid’

Zien: Rachel Hazes gaat in rechtszaak tegen dochter Roxeanne voor ‘gerechtigheid’

Donderdag 9 februari 2023 om 15:36

Rachel Hazes is donderdag aangekomen bij de rechtbank. Ze is wederom verwikkeld geraakt in een rechtszaak, deze keer gaat het niet om juice of een gecremeerde kroket, maar staat ze lijnrecht tegenover haar dochter Roxeanne Hazes. Het zou gaan om de erfenis van André Hazes, maar de details van deze zaak zullen nu wellicht duidelijk worden. Rachel laat bij aankomst weinig los, wel laat ze doorschemeren dat ze voor ‘gerechtigheid’ gaat.

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Rachel Hazes</em> gaat in rechtszaak tegen dochter Roxeanne voor ‘gerechtigheid’ Rachel Hazes is donderdag aangekomen bij de rechtbank. Ze is wederom verwikkeld geraakt in een rechtszaak, deze keer gaat het niet om juice of een gecremeerde kroket, maar staat ze lijnrecht tegenover haar dochter Roxeanne Hazes. Het zou gaan om de erfenis van André Hazes, maar de details van deze zaak zullen nu wellicht duidelijk worden. Rachel laat bij aankomst weinig los, wel laat ze doorschemeren dat ze voor ‘gerechtigheid’ gaat. Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Tooske bespreekt gecremeerde kroket-zaak Hazes-Coldeweijer: 'We gaan weer frituren' (Shownieuws) Bekijk deze video » Zien: Yvonne Coldeweijer viert kroketzaak Rachel Hazes met bijzondere snack Bekijk deze video »
Entertainment :

Actuele video's

Meer actuele video's