Bij Van Duin op de Achterbank met Youp van 't Hek gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Bij Van Duin op de Achterbank met Youp van 't Hek gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Bij Van Duin op de Achterbank met Youp van 't Hek gemist? Bekijk hier de hele uitzending Na decennia zelf als komiek in de theaters te hebben gestaan, gaat André van Duin nu in gesprek met zijn collega's; komieken en cabaretiers die hij bewondert. In het programma, naar een idee van André zelf, ontvangt hij zijn gasten in een prachtige oude oldtimer en voert met hen gesprekken over alles wat met humor te maken heeft. Alle fragmenten uit deze uitzending Bij Van Duin op de achterbank: 'Er komt geen nieuwe Youp van 't Hek' Bekijk deze video » Youp van 't Hek in Bij Van Duin op de achterbank over hasj gebruik: "Kreeg er zo'n droge bek van" Bekijk deze video » Eerste afleveringIn de eerste aflevering van het programma brengt André de grootmeester Youp van 't Hek naar het Koninklijk Theater Carré. André stelt intieme vragen: hoe ziet Youp het leven als toekomstig pensionado? Wat hebben de komieken Laurel & Hardy hem geleerd en welke cabaretier ziet Youp als zijn opvolger? Dat en meer komt aan bod in een openhartig gesprek op de achterbank. Over het programmaZes topcabaretiers worden door de bekendste komiek van Nederland naar het theater gebracht, alwaar zij die avond optreden. Het vervoersmiddel is een klassieke oldtimer in perfect staat, dus de gasten worden in stijl van A naar B vervoerd. Op de achterbank vinden gesprekken plaats over komedie, waarbij verschillende fragmenten de revue passeren. Bekijk ook Zien! Bij Van Duin op de Achterbank: André van Duin in gesprek met cabareties (trailer) Bekijk deze video » Chantagezaak André van Duin: Evert Santegoeds deelt laatste nieuws (Shownieuws) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Friday 10 February 2023 om 22:16

Na decennia zelf als komiek in de theaters te hebben gestaan, gaat André van Duin nu in gesprek met zijn collega's; komieken en cabaretiers die hij bewondert. In het programma, naar een idee van André zelf, ontvangt hij zijn gasten in een prachtige oude oldtimer en voert met hen gesprekken over alles wat met humor te maken heeft.

Eerste aflevering
In de eerste aflevering van het programma brengt André de grootmeester Youp van 't Hek naar het Koninklijk Theater Carré. André stelt intieme vragen: hoe ziet Youp het leven als toekomstig pensionado? Wat hebben de komieken Laurel & Hardy hem geleerd en welke cabaretier ziet Youp als zijn opvolger? Dat en meer komt aan bod in een openhartig gesprek op de achterbank.

Over het programma
Zes topcabaretiers worden door de bekendste komiek van Nederland naar het theater gebracht, alwaar zij die avond optreden. Het vervoersmiddel is een klassieke oldtimer in perfect staat, dus de gasten worden in stijl van A naar B vervoerd. Op de achterbank vinden gesprekken plaats over komedie, waarbij verschillende fragmenten de revue passeren.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Bij Van Duin op de Achterbank

Actuele video's

Meer actuele video's