Hart van Nederland viert 10.000e uitzending: bekijk hoogtepunten van afgelopen jaren

Hart van Nederland viert 10.000e uitzending: bekijk hoogtepunten van afgelopen jaren

Vrijdag 10 februari 2023 om 12:48

Vrijdag 10 februari is een heuglijke dag voor het team van Hart van Nederland, want van het nieuwsprogramma wordt de 10.000e aflevering uitgezonden. Al 28 jaar is Hart van Nederland op de buis en dat heeft de afgelopen jaren voor heel wat mooie tv-momenten gezorgd. Denk bijvoorbeeld aan een 1 aprilgrap waardoor Nederlanders massaal naar het strand gingen, of een huwelijksaanzoek in de uitzending…

Bekijk de hoogtepunten van Hart van Nederland in de video hieronder. Heb je Hart van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

<em>Hart van Nederland</em> viert 10.000e uitzending: bekijk hoogtepunten van afgelopen jaren Vrijdag 10 februari is een heuglijke dag voor het team van Hart van Nederland, want van het nieuwsprogramma wordt de 10.000e aflevering uitgezonden. Al 28 jaar is Hart van Nederland op de buis en dat heeft de afgelopen jaren voor heel wat mooie tv-momenten gezorgd. Denk bijvoorbeeld aan een 1 aprilgrap waardoor Nederlanders massaal naar het strand gingen, of een huwelijksaanzoek in de uitzending… Bekijk de hoogtepunten van Hart van Nederland in de video hieronder. Heb je Hart van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Monteur krijgt stroomstoot van laadpaal in Maastricht (video) Bekijk deze video » Zie: Kapster in Zwolle zingt voor haar klanten Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's