SPOILER: dit is de winnaar van De Slimste Mens 2023

SPOILER: dit is de winnaar van De Slimste Mens 2023

Vrijdag 10 februari 2023 om 21:34

Martin Rombouts heeft de wintereditie van De Slimste Mens gewonnen. Hij versloeg daarmee Anniek Pheifer en Mátyás Bittenbinder.

SPOILER: dit is de winnaar van <em>De Slimste Mens</em> 2023 Martin Rombouts heeft de wintereditie van De Slimste Mens gewonnen. Hij versloeg daarmee Anniek Pheifer en Mátyás Bittenbinder. FinaleSchrijver Martin Rombouts, actrice Anniek Pheifer en bioloog Mátyás Bittenbinder zijn dit seizoen de finalisten van de populaire kennisquiz De Slimste Mens. Tijdens het eindspel in de halve finale, die donderdagavond te zien was, werd YouTuber en presentatrice Quinty Misiedjan uitgeschakeld. Bekijk de Instagram-post van De Slimste Mens hierboven. Je kan de finale van De Slimste Mens terugkijken bij Gids.tv. De Slimste Mens: Cindy Hoetmer maakt tongen los (video) Bekijk deze video » Erik van Looy staat in finaleweek De Slimste Mens: 'Dit is verschil met Vlaamse versie' (Humberto op zondag) Bekijk deze video » Maarten van Rossem houdt niet van kreeft eten (De slimste mens): ‘Zo piemelig’ Bekijk deze video » Philippe Geubels heeft gin-tonic keuzestress in café: 'Ik wil gin-tonic, geen fruitsalade (De Avondshow) Bekijk deze video »

Finale
Schrijver Martin Rombouts, actrice Anniek Pheifer en bioloog Mátyás Bittenbinder zijn dit seizoen de finalisten van de populaire kennisquiz De Slimste Mens. Tijdens het eindspel in de halve finale, die donderdagavond te zien was, werd YouTuber en presentatrice Quinty Misiedjan uitgeschakeld.

Bekijk de Instagram-post van De Slimste Mens hierboven. Je kan de finale van De Slimste Mens terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's