Van onschatbare waarde gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Van onschatbare waarde gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Van onschatbare waarde gemist? Bekijk hier de hele uitzending Dionne Stax presenteert vanaf maandag weer een nieuw seizoen van het programma Van onschatbare waarde, waarin verkopers van bijzondere en waardevolle spullen de kans krijgen om hun object te verkopen aan vier experts. Alle fragmenten uit deze uitzending Nieuw seizoen Van onschatbare waarde start maandag: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » Accepteren of doorgaanMensen uit heel Nederland krijgen de unieke kans om hun waardevolle pronkstuk te verkopen aan de vier experts van het programma: Arnold Wegh, Bert Degenaar, Bianca Frölich of Bas Jonker. De experts ontvangen verkopers in hun eigen kamer, de verkoper accepteert het bod óf kiest ervoor om door te gaan naar de volgende kamer. Eerste afleveringDe eerste verkoper van het seizoen is Jan, de zoon van een Haagse antiquair. Hij brengt een klein smeedijzeren geldkistje mee. Het beschilderde kistje is in de jaren 50 in de collectie van zijn vader beland. Jan zet in op 5500 euro, maar is dat realistisch? Caroline, de tweede verkoper, verkoopt een uniek bronzen beeld van een paard.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Monday 13 February 2023 om 21:29

Dionne Stax presenteert vanaf maandag weer een nieuw seizoen van het programma Van onschatbare waarde, waarin verkopers van bijzondere en waardevolle spullen de kans krijgen om hun object te verkopen aan vier experts.

Accepteren of doorgaan
Mensen uit heel Nederland krijgen de unieke kans om hun waardevolle pronkstuk te verkopen aan de vier experts van het programma: Arnold Wegh, Bert Degenaar, Bianca Frölich of Bas Jonker. De experts ontvangen verkopers in hun eigen kamer, de verkoper accepteert het bod óf kiest ervoor om door te gaan naar de volgende kamer.

Eerste aflevering
De eerste verkoper van het seizoen is Jan, de zoon van een Haagse antiquair. Hij brengt een klein smeedijzeren geldkistje mee. Het beschilderde kistje is in de jaren 50 in de collectie van zijn vader beland. Jan zet in op 5500 euro, maar is dat realistisch? Caroline, de tweede verkoper, verkoopt een uniek bronzen beeld van een paard.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Van onschatbare waarde

Actuele video's

Meer actuele video's