Nieuw seizoen Van onschatbare waarde start maandag: bekijk de eerste beelden

Nieuw seizoen Van onschatbare waarde start maandag: bekijk de eerste beelden

Maandag 13 februari 2023 om 14:20

Maandagavond gaat de nieuwe reeks van Van onschatbare waarde van start, waarbij weer allerlei unieke items worden verkocht. Er wordt druk onderhandeld met experts Arnold Wegh, Bert Degenaar, Bianca Frölich of Bas Jonker, om tot een goede prijs te komen. Deze keer komt onder meer een smeedijzeren geldkistje aan bod, Jan wil hier maar liefst 5500 euro voor hebben. Verder worden ook een uniek bronzen beeld van een paard en een illustratieboek in het programma aangeboden.

Bekijk de video van Van onschatbare waarde hieronder

Het nieuwe seizoen van Van onschatbare waarde is vanaf maandag 13 februari wekelijks rond 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Van onschatbare waarde terugkijken bij Gids.tv.

Nieuw seizoen <em>Van onschatbare waarde</em> start maandag: bekijk de eerste beelden Maandagavond gaat de nieuwe reeks van Van onschatbare waarde van start, waarbij weer allerlei unieke items worden verkocht. Er wordt druk onderhandeld met experts Arnold Wegh, Bert Degenaar, Bianca Frölich of Bas Jonker, om tot een goede prijs te komen. Deze keer komt onder meer een smeedijzeren geldkistje aan bod, Jan wil hier maar liefst 5500 euro voor hebben. Verder worden ook een uniek bronzen beeld van een paard en een illustratieboek in het programma aangeboden. Bekijk de video van Van onschatbare waarde hieronder Het nieuwe seizoen van Van onschatbare waarde is vanaf maandag 13 februari wekelijks rond 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Van onschatbare waarde terugkijken bij Gids.tv. Van onschatbare waarde: Dionne Stax zoekt mensen die object willen verkopen Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's