Hunted VIPS gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Hunted VIPS gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Hunted VIPS gemist? Bekijk hier de hele uitzending Maandag begint het derde seizoen van Hunted VIPS op NPO 3. Vijf nieuwe koppels van BN'ers beginnen aan hun vlucht en het is aan de professionele Hunters om ze te pakken. DeelnemersDe deelnemers aan dit nieuwe seizoen zijn vijf duo's: Influencer Famke Louise en haar vriend Denzel Slager Studio Sport-presentatoren Sjoerd van Ramshorst en Jeroen Stomphorst PowNed presentator Mark 'Slijptol' Baanders en Gierige Gast Niels Oosthoek TV-kok Sandra Ysbrandy en Dumpert-presentatrice Sylvana IJsselmuiden Oud Goede Tijden, Slechte Tijden-collega’s Dilan Yurdakul en Guido Spek. Over Hunted VIPSTien voortvluchtige BN'ers moeten een maand lang uit handen blijven van de 'geheime dienst", die bestaat uit een hoofdkwartier met diverse experts en drie hunterteams in het veld. De organisatie bestaat uit voormalig rechercheurs, beveiligingsexperts, hackers en psychologen. Ze zetten alle moderne middelen in om de deelnemers te zoeken. Bekijk ook Zien: nieuw seizoen Hunted VIPS start 13 februari met o.a Famke Louise en Denzel Slager Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Monday 13 February 2023 om 21:26

Maandag begint het derde seizoen van Hunted VIPS op NPO 3. Vijf nieuwe koppels van BN'ers beginnen aan hun vlucht en het is aan de professionele Hunters om ze te pakken.

Deelnemers
De deelnemers aan dit nieuwe seizoen zijn vijf duo's:

  • Influencer Famke Louise en haar vriend Denzel Slager
  • Studio Sport-presentatoren Sjoerd van Ramshorst en Jeroen Stomphorst
  • PowNed presentator Mark 'Slijptol' Baanders en Gierige Gast Niels Oosthoek
  • TV-kok Sandra Ysbrandy en Dumpert-presentatrice Sylvana IJsselmuiden
  • Oud Goede Tijden, Slechte Tijden-collega’s Dilan Yurdakul en Guido Spek.

Over Hunted VIPS
Tien voortvluchtige BN'ers moeten een maand lang uit handen blijven van de 'geheime dienst", die bestaat uit een hoofdkwartier met diverse experts en drie hunterteams in het veld. De organisatie bestaat uit voormalig rechercheurs, beveiligingsexperts, hackers en psychologen. Ze zetten alle moderne middelen in om de deelnemers te zoeken.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Hunted

Actuele video's

Meer actuele video's