Help de slachtoffers van de aardbeving gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Help de slachtoffers van de aardbeving gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Help de slachtoffers van de aardbeving gemist? Bekijk hier de hele uitzending De NPO, RTL en SBS organiseren woensdag weer een landelijke actiedag voor Giro 555 op de Nederlands tv. De hele dag wordt er geld opgehaald voor de slachtoffers van de aardbevingen in Zuid-Turkije en Syrië. 's Avonds wordt ook de voorlopige einduitslag bekend gemaakt. DVGWat er exact op deze dag gaat gebeuren is nog niet bekend op het moment van schrijven. We weten wel dat Johnny de Mol en het RTL sterrenteam op bezoek gaan bij de Liempdse voetbalclub DVG, die direct in actie zijn gekomen. GezamelijkDe drie omroepen maken een gezamelijke uitzending op NPO 1, waarin de kopstukken van alle drie de omroepen vertegenwoordigd zijn. De normale programmering van RTL 4 en SBS6 loopt wel gewoon door tijdens de actiedag. Aan het einde van de avond wordt wel op alle drie de zenders de voorlopige uitslag bekend gemaakt. Bekijk ook RTL Boulevard over Giro 555-actie: "De tv-zenders gaan niet weer hetzelfde programma uitzenden" Bekijk deze video » Verslaggever in Turkije: "Het is oorlogsgebied, lijkzakken op de grond" (video) Bekijk deze video » Video: koning Willem-Alexander staat stil bij aardbeving Turkije en Syrië Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

De NPO, RTL en SBS organiseren woensdag weer een landelijke actiedag voor Giro 555 op de Nederlands tv. De hele dag wordt er geld opgehaald voor de slachtoffers van de aardbevingen in Zuid-Turkije en Syrië. 's Avonds wordt ook de voorlopige einduitslag bekend gemaakt.

DVG
Wat er exact op deze dag gaat gebeuren is nog niet bekend op het moment van schrijven. We weten wel dat Johnny de Mol en het RTL sterrenteam op bezoek gaan bij de Liempdse voetbalclub DVG, die direct in actie zijn gekomen.

Gezamelijk
De drie omroepen maken een gezamelijke uitzending op NPO 1, waarin de kopstukken van alle drie de omroepen vertegenwoordigd zijn. De normale programmering van RTL 4 en SBS6 loopt wel gewoon door tijdens de actiedag. Aan het einde van de avond wordt wel op alle drie de zenders de voorlopige uitslag bekend gemaakt.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV