Video: koning Willem-Alexander staat stil bij aardbeving Turkije en Syrië

Video: koning Willem-Alexander staat stil bij aardbeving Turkije en Syrië

Vrijdag 10 februari 2023 om 13:01

Koning Willem-Alexander is nog op staatsbezoek in het Caribisch gebied, maar staat voor hij de pers te woord staat stil bij de aardbeving in Turkije en Syrië waardoor inmiddels meer dan 20.000 mensen om het leven zijn gekomen. “Onze gedachten zijn bij de families van de slachtoffers, nabestaanden en gewonden die daar op dit moment verschrikkelijk lijden. Maar ook bij de families van Syriërs en Turken in Nederland die ook mensen missen en in grote onzekerheid zitten.” Ook bedankt hij de hulpverleners.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Video: koning Willem-Alexander staat stil bij <em>aardbeving</em> Turkije en Syrië Koning Willem-Alexander is nog op staatsbezoek in het Caribisch gebied, maar staat voor hij de pers te woord staat stil bij de aardbeving in Turkije en Syrië waardoor inmiddels meer dan 20.000 mensen om het leven zijn gekomen. “Onze gedachten zijn bij de families van de slachtoffers, nabestaanden en gewonden die daar op dit moment verschrikkelijk lijden. Maar ook bij de families van Syriërs en Turken in Nederland die ook mensen missen en in grote onzekerheid zitten.” Ook bedankt hij de hulpverleners. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Aangeslagen Olaf Koens geeft situatie in het Turkse aardbevingsgebied weer (RTL Nieuws) Bekijk deze video » Verslaggever in Turkije: "Het is oorlogsgebied, lijkzakken op de grond" (video) Bekijk deze video »
Royals :
Video: koning Willem-Alexander staat stil bij aardbeving Turkije en Syrië

Actuele video's

Meer actuele video's