Bij Jinek het voorlopige eindbedrag van actie Giro555: ruim 88,9 miljoen!

Bij Jinek het voorlopige eindbedrag van actie Giro555: ruim 88,9 miljoen!

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 15 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Bij <em>Jinek</em> het voorlopige eindbedrag van actie <em>Giro555</em>: ruim 88,9 miljoen! Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 15 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Jinek wordt vanavond door Humberto Tan gepresenteerd. Nog even en dan is bekend hoeveel actie Giro555 vandaag heeft opgehaald voor de aardbevingsslachtoffers in Turkije en Syriƫ. Sinan Can en Karsu mogen op de knop drukken om het voorlopige eindbedrag te onthullen. Het is een spectaculair bedrag van ruim 88,9 miljoen euro! Maar er kan nog steeds gedoneerd worden. Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Bij Jinek het voorlopige eindbedrag van actie Giro555: ruim 88,9 miljoen!

Jinek wordt vanavond door Humberto Tan gepresenteerd. Nog even en dan is bekend hoeveel actie Giro555 vandaag heeft opgehaald voor de aardbevingsslachtoffers in Turkije en Syriƫ. Sinan Can en Karsu mogen op de knop drukken om het voorlopige eindbedrag te onthullen. Het is een spectaculair bedrag van ruim 88,9 miljoen euro! Maar er kan nog steeds gedoneerd worden.

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's