Floortje gaat mee gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Floortje gaat mee gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Floortje gaat mee gemist? Bekijk hier de hele uitzending Floortje Dessing gaat in haar nieuwe serie Floortje gaat mee samen met prijswinnend fotograaf Jasper Doest over land van Nederland naar Nepal. Tijdens deze lange en avontuurlijke reis verkennen ze samen de ingewikkelde verstandhouding tussen mens en dier. VastleggenDe journalist en fotograaf ontmoeten mensen die zich met hart en ziel zich inzetten voor het welzijn van dieren, maar zien ook hoe mensen zich overal ter wereld boven dieren in de 'rangorde' plaatsen. Terwijl Jasper de verhalen vertelt met zijn fotocamera, zorgt Floortje voor de onderschriften door met mensen in gesprek te gaan. Eerste afleveringDe eerste bestemming van de lange trip in Floortje gaat mee is Roemenië. Hier ontmoeten Floortje en Jasper de bevlogen Cristina, die zich met haar stichting inzet om beren op te vangen die uit erbarmelijke omstandigheden zijn gered of niet langer in het wild kunnen leven. Bekijk ook De Avondshow met Arjen Lubach: Floortje Dessing schaamt zich voor oude beelden Bekijk deze video » Zie: Floortje Dessing gooit het over andere boeg voor nieuwe dieren reisshow Bekijk deze video »
Uitzending :
Floortje gaat mee gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Floortje Dessing gaat in haar nieuwe serie Floortje gaat mee samen met prijswinnend fotograaf Jasper Doest over land van Nederland naar Nepal. Tijdens deze lange en avontuurlijke reis verkennen ze samen de ingewikkelde verstandhouding tussen mens en dier.

Vastleggen
De journalist en fotograaf ontmoeten mensen die zich met hart en ziel zich inzetten voor het welzijn van dieren, maar zien ook hoe mensen zich overal ter wereld boven dieren in de 'rangorde' plaatsen. Terwijl Jasper de verhalen vertelt met zijn fotocamera, zorgt Floortje voor de onderschriften door met mensen in gesprek te gaan.

Eerste aflevering
De eerste bestemming van de lange trip in Floortje gaat mee is Roemenië. Hier ontmoeten Floortje en Jasper de bevlogen Cristina, die zich met haar stichting inzet om beren op te vangen die uit erbarmelijke omstandigheden zijn gered of niet langer in het wild kunnen leven.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Floortje gaat mee

Actuele video's

Meer actuele video's