DNA Singers: naast Lenny Kuhr ook deze BN'ers onthuld

DNA Singers: naast Lenny Kuhr ook deze BN'ers onthuld

Vrijdag 17 februari 2023 om 08:28

Dat Lenny Kuhr samen met haar kleindochter te zien zou zijn in DNA Singers was vooraf al bekend, nadat de Troubadour-zangeres dat per ongeluk zelf bekend maakte. Maar welke andere BN'ers doken donderdagavond samen met hun muzikale familieleden op in de show van Art Rooijakkers? Je ziet het in het fragment hieronder.

DNA Singers: naast <em>Lenny Kuhr</em> ook deze BN'ers onthuld Dat Lenny Kuhr samen met haar kleindochter te zien zou zijn in DNA Singers was vooraf al bekend, nadat de Troubadour-zangeres dat per ongeluk zelf bekend maakte. Maar welke andere BN'ers doken donderdagavond samen met hun muzikale familieleden op in de show van Art Rooijakkers? Je ziet het in het fragment hieronder. DNA Singers is iedere donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Vanaf dan kun je alle afleveringen van DNA Singers terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Bekijk: weer een nieuwe onthulling van bekende Nederlanders in DNA Singers Bekijk deze video » Nick in Lang Leve de Liefde: Jij moet een schop onder je reet hebben' Bekijk deze video »
TV :
DNA Singers: naast Lenny Kuhr ook deze BN'ers onthuld

DNA Singers is iedere donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Vanaf dan kun je alle afleveringen van DNA Singers terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's