Nick in Lang Leve de Liefde: Jij moet een schop onder je reet hebben'

Nick in Lang Leve de Liefde: Jij moet een schop onder je reet hebben'

Donderdag 16 februari 2023 om 17:25

Waar Nick nogal druk is met sport en zelfs bootcamps geeft is zijn date Tessa wat lastiger van de bank te krijgen: 'Ik wil het echt weer oppakken maar ik krijg mezelf echt niet zover', vertelt ze hem. Daar heeft Nick dan wel weer zo zijn mening over: 'Je moet even een schop onder je reet hebben.'

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder

Nick in <em>Lang Leve de Liefde</em>: Jij moet een schop onder je reet hebben' Waar Nick nogal druk is met sport en zelfs bootcamps geeft is zijn date Tessa wat lastiger van de bank te krijgen: 'Ik wil het echt weer oppakken maar ik krijg mezelf echt niet zover', vertelt ze hem. Daar heeft Nick dan wel weer zo zijn mening over: 'Je moet even een schop onder je reet hebben.' Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: Cliff kruipt op Maud, die eigenlijk een half jaar geen seks wil... Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: 'Mij tot hoogtepunt brengen is best wel een dingetje' Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's