Flikken Maastricht aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Flikken Maastricht aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Flikken Maastricht aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Het zeventiende seizoen van Flikken Maastricht start komende vrijdag op NPO 1. De misdaadserie staat uiteraard garant voor goede misdaad, maar ook voor goede kijkcijfers. We gaan in dit seizoen verder waar we zijn gebleven. Spannende cliffhangerDe grote vraag van de eerste afleveringen van het nieuwe seizoen is natuurlijk: hoe loopt het af tussen Eva en Eddie na de spannende cliffhanger aan het einde van seizoen 16. Komt Eva's partner Floris Wolfs nog uit de gevangenis? AfrekeningPolitieman Romeo moet zich tegen het OM zien te verdedigen nadat hij voor moet komen. In de eerste aflevering zijn de Ardennen het decor voor een zeer spectaculaire afrekening... Bekijk ook Bekijk de eerste beelden van Flikken Maastricht seizoen 17: vanaf 17 februari te zien Bekijk deze video » ZIEN: bekijk de zinderende trailer van Flikken Maastricht seizoen 17 Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Friday 17 February 2023 om 21:26

Het zeventiende seizoen van Flikken Maastricht start komende vrijdag op NPO 1. De misdaadserie staat uiteraard garant voor goede misdaad, maar ook voor goede kijkcijfers. We gaan in dit seizoen verder waar we zijn gebleven.

Spannende cliffhanger
De grote vraag van de eerste afleveringen van het nieuwe seizoen is natuurlijk: hoe loopt het af tussen Eva en Eddie na de spannende cliffhanger aan het einde van seizoen 16. Komt Eva's partner Floris Wolfs nog uit de gevangenis?

Afrekening
Politieman Romeo moet zich tegen het OM zien te verdedigen nadat hij voor moet komen. In de eerste aflevering zijn de Ardennen het decor voor een zeer spectaculaire afrekening...

Actuele video's

Meer actuele video's